fbpx

Το Web3:

Είναι το μέλλον του Internet,
Ανακαλύψτε το Σήμερα!

Επενδύοντας 100 €,
έχεις την δυνατότητα αυτά να γίνουν 10.000 €,
ή ακόμη και 100.000 €.

Επένδυσε μέσω Blockchain και Έξυπνα Συμβόλαια

Επενδύοντας 100 €, έχεις την δυνατότητα αυτά να γίνουν 10.000 €, ή ακόμη και 100.000 €. Το Blockchain είναι πλέον ο θεμέλιος λίθος των αποκεντρωμένων εφαρμογών, δηλαδή εφαρμογών που βασίζονται σε ένα δίκτυο ομότιμων κόμβων και όχι στην αρχιτεκτονική πελάτη-εξυπηρετητή.

Απέκτησε τεράστια κέρδη μέσω του πλήρου οδηγού επιτυχίας

Επενδύοντας 100 €, έχεις την δυνατότητα αυτά να γίνουν 100.000 €, ή ακόμη και 1.000.000 €. Οι πιο αποτελεσματικές στρατηγικές που μπορούν να οδηγήσουν προς την επιτυχία. Ένα απλό και κατανοητό πρόγραμμα εκπαίδευσης, το οποίο δεν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία. Εγγυημένη ασφάλεια και πλήρης αξιοπιστία. Προσαρμοσμένα πρότυπα παρουσίασης με διεθνή απήχηση και παγκόσμια κλίμακα.

Υποστηρίζεται από τα καλύτερα του κλάδου

Web3: Η Επόμενη Γενιά του Διαδικτύου με
Βάση το Blockchain

Το “Web3” αναφέρεται σε μια νέα παράδοση του Διαδικτύου που είναι κατασκευασμένη με βάση την αποκεντρωμένη τεχνολογία blockchain.  Αυτή η τρίτη γενιά του Ιστού αποσκοπεί να προσφέρει περισσότερο διαφανείς, ασφαλείς και αποκεντρωμένες ψηφιακές εμπειρίες σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές.

Τα κύρια χαρακτηριστικά και οι στόχοι του Web3 περιλαμβάνουν:

1

Αποκέντρωση:

Αντί για τον έλεγχο από λίγες μεγάλες εταιρείες, το Web3 επιχειρεί να κατανεμηθεί σε πολλούς ανεξάρτητους χρήστες μέσω της χρήσης τεχνολογίας blockchain.

2

Χρήση Tokens και Cryptocurrencies:

Τα οικονομικά μοντέλα στο Web3 συχνά περιλαμβάνουν τη χρήση κρυπτονομισμάτων και tokens για να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή και να ανταμείβουν τους χρήστες για τη συνεισφορά τους στο δίκτυο.

3

Αυτοματοποίηση μέσω Smart Contracts:

Οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες μπορούν να εκτελεστούν αυτόματα με χρήση Smart contracts που είναι αδύνατον να παραβιαστούν ή να αλλοιωθούν.

4

Διαφάνεια και ασφάλεια:

Λόγω της φύσης της blockchain, τα δεδομένα στο Web3 είναι διαφανή και ασφαλή, καθώς όλες οι συναλλαγές είναι δημόσια ελεγχόμενες και δύσκολο να τροποποιηθούν.

Τα projects του Web3 εξερευνούν πώς αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορους τομείς, όπως οικονομικά, υγεία, παιχνίδια, και περισσότερα, με την προοπτική να μετασχηματίσουν τη διαχείριση και τη χρήση ψηφιακών πόρων και υπηρεσιών.

Με ποιο απλά λόγια τι είναι το web3 Project ;

Το Web3 είναι μια νέα εκδοχή του ίντερνετ που λειτουργεί με βάση την τεχνολογία blockchain, την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin. Στοχεύει να κάνει το διαδίκτυο πιο ανοιχτό, ασφαλές και δίκαιο για όλους, μειώνοντας τον έλεγχο που έχουν οι μεγάλες εταιρείες και δίνοντας περισσότερη δύναμη στους χρήστες.

Η πιο αναπτυσσόμενη εταιρεία
στο Layer-1 Blockchain

1

Trusted Wallets

Υποστηρίζεται από Trezor, SafePal, Trust Wallet, Metamask και πολλά άλλα.

2

Top Exchanges

Διατίθεται σε εκατομμύρια χρήστες μέσω των πλατφορμών ProBit, MEXC, BitMart, 1inch και άλλων.

3

LPoS Safety

To Stake του ULX είναι ένα από τα πιο ασφαλή blockchain στον κόσμο.

Η μεγαλύτερη κοινότητα Web3 & Πλατφόρμα εκπαίδευσης

300,000+ μέλη παγκοσμίως

Συμμετέχοντας, θα μάθετε:

Γιατί να επενδύσετε στο Web3 και το Blockchain;

Επενδύοντας στο Web3 και στο blockchain, έχετε πολλά να κερδίσετε, είτε είστε μόνος σας είτε έχετε επιχείρηση. Ας δούμε κάποιους κύριους λόγους για να το σκεφτείτε:

Παρουσιάζουμε τρεις ενδιαφέρουσες επιλογές για υπηρεσίες Web3 και Blockchain που μπορείτε να αξιοποιήσετε μέσω μας:

Ultron Foundation

Η Ultron Foundation είναι ένα αναδυόμενο έργο blockchain που στοχεύει στο να προσφέρει κλιμάκωση, ασφάλεια και γρηγορότερες διεργασίες συναλλαγών, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο το ένα για το άλλο. Με την υιοθέτηση προηγμένων τεχνολογιών και την ανάπτυξη του δικού της νομίσματος, ULX, η ομάδα βρίσκεται στον γρήγορο δρόμο για να γίνει ένας από τους νέους ηγέτες στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Η Ultron Foundation κατασκευάζει ένα συνολικό οικοσύστημα που θα εισάγει νέες εφαρμογές γρήγορα.

Lottoday

Το Lottoday είναι η μεγαλύτερη αποκεντρωμένη πλατφόρμα παιχνιδιών Web3 στον κόσμο. Από την αρχή, η πλατφόρμα θα προσφέρει τρία διαφορετικά παιχνίδια, με το μεγαλύτερο να έχει εγγυημένο τζακποτ ύψους 1.000.000 δολαρίων USDT. Το Lottoday στοχεύει στο να προσελκύσει χρήστες από διαφορετικά δίκτυα και θα είναι διαθέσιμο σε πολλαπλές αλυσίδες μπλοκ, και συγκεκριμένα: Binance Smart Chain, Ethereum, Polygon, Tron και Ultron.

FlipMe

Το FlipMe φέρνει επανάσταση στον κλάδο ενσωματώνοντας απρόσκοπτα υπηρεσίες πληρωμών και κρυπτογράφησης μέσω ελεγμένων τρίτων παρόχων σε ένα πρωτοποριακό περιβάλλον. Μέσω της χρήσης επαληθευμένων τρίτων παρόχων, το FlipMe εξασφαλίζει αξιόπιστες και ασφαλείς υπηρεσίες πληρωμών και κρυπτογράφησης, προσφέροντας έναν καινοτόμο τρόπο αλληλεπίδρασης με το ψηφιακό τοπίο.

Κάθε μία από αυτές τις επιλογές προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα και καινοτομίες στον τομέα των κρυπτονομισμάτων και του Web3.

© Copyright 2021. All Rights Reserved