fbpx

Μην περιμένεις το απρόοπτο, πρόλαβε το!

Αναζητάμε ταλαντούχους για πολλαπλές θέσεις στην ομάδα μας, με αποδοχές που ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο όρο!

Αν το διαβάζεις, θα έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα. Αυτό το σύστημα, έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να πετύχουν τον στόχο που κυνηγάμε.

Εμπιστευόμαστε το σενάριο

Κινητήρια Δύναμη Αλλαγής: Εντάξου στην ομάδα μας

Αυτό που έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε έντονη φάση ανάπτυξης. Επομένως, για τον κατάλληλο άτομο, αυτό θα αποτελούσε μια εξαιρετική ευκαιρία.Η συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια θα προσφέρει πλούσιες εμπειρίες, μαθησιακές ευκαιρίες και τη δυνατότητα να αφήσει κανείς το δικό του στίγμα σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο περιβάλλον. Σε συνέχεια, αυτό δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για επαγγελματική ανάπτυξη αλλά και για προσωπική εκπλήρωση, καθώς το άτομο που θα εμπλακεί θα έχει την ευκαιρία να συνεισφέρει σημαντικά σε κάτι που έχει τη δυνατότητα να κάνει μεγάλη διαφορά.

Μετασχηματίζοντας το Αύριο: Η Επίδραση της Τεχνολογικής Εξέλιξης!

Είναι αναμφίβολο ότι, καθώς οι εποχές αλλάζουν, η τεχνολογία προχωρά με μια ασύλληπτη ταχύτητα, εκπλήσσοντας μας με τις νέες δυνατότητες που αναδύονται. Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε εργαστεί ακούραστα για να δημιουργήσουμε ένα πρωτοποριακό σύστημα, το οποίο έχει αποδειχθεί ως μια πολύτιμη πηγή υποστήριξης για χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο. Το σύστημά μας στοχεύει στην παροχή απαραίτητων εργαλείων και υπηρεσιών που διευκολύνουν την επαγγελματική ανάπτυξη και συμβάλλουν στη σημαντική πρόοδο των ανθρώπων σε διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας. Η δέσμευσή μας σε αυτό το έργο μας γεμίζει με μεγάλο ενθουσιασμό και περηφάνια για τα επιτεύγματα που έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής, και παραμένουμε αφοσιωμένοι στη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας, προκειμένου να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία.

Οδηγώντας Προς Επιτυχία μέσα από τις Δυσκολίες

Αναμένεται ότι θα αντιμετωπίσουμε προκλήσεις στον επικείμενο καιρό, γι' αυτό είναι σημαντικό να είμαστε εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα εφόδια που θα μας επιτρέψουν να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Ως ομάδα, διατηρούμε μια θετική στάση απέναντι στις προκλήσεις και είναι τιμή μας να μοιραζόμαστε τη γνώση μας με την κοινότητα, με σκοπό να δημιουργήσουμε συνεργασίες με τους κατάλληλους ανθρώπους. Αυτό θα μας βοηθήσει να επενδύσουμε στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, τόσο την δική μας όσο και των άλλων.

Πρόκειται, ίσως, για την πιο σημαντική ευκαιρία που έχετε συναντήσει ποτέ!

Στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι αυτό που παρουσιάζουμε είναι λανθασμένο, τότε θα έχετε απλώς σπαταλήσει μερικές ώρες. Σκεφτείτε, όμως, τι θα συμβεί αν εμείς έχουμε δίκιο; Θα έχετε χάσει μια εξαιρετική ευκαιρία ζωής.

Οι Αρχιτέκτονες της Ιδέας

IOSIF DUDUMAN

Ιωσήφ Ντουντουμάν

Η ζωή του Ιωσήφ Ντοντουμάν είναι ένας περίπατος μέσα από προκλήσεις και επιτυχίες. Γεννημένος στη Ρουμανία, αποφάσισε να εξερευνήσει νέα μονοπάτια εκτός συνόρων. Ξεκινώντας από την οικοδομή, απέκτησε πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες στην εστίαση και τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Μετά από επιτυχία στον χώρο, εστίασε στον τουρισμό και δημιούργησε προγράμματα περιπέτειας. Διαπίστωσε τη σημασία του ψηφιακού μάρκετινγκ και του Crypto, καθοδηγώντας και εκπαιδεύοντας νέους στο χώρο. Με τις εταιρείες του, δείχνει την ικανότητά του να ανταποκριθεί σε διάφορους τομείς. Με την CCN Holdings Company, επεκτείνει την επιρροή του και διασχίζει νέα επαγγελματικά εδάφη.

Co-Founder - Development Department Manager

Κωνσταντίνος Χατζηϊωάννου

Κωνσταντίνος Χατζηϊωάννου

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε Λιανική, Logistic και Βιομηχανία και θέσεις διοίκησης, διακρίνεται για δυναμικότητα, υπευθυνότητα, συνεργασία και προσανατολισμό σε αποτελέσματα. Από την αρχή της καριέρας του το 2005, έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες, ανελιχθεί σε υψηλόβαθμες θέσεις και διαχειριστεί με επιτυχία δύσκολες προκλήσεις. Η ίδρυση της YOLENIS HELLAS SMLD το 2012 αποτελεί σταθμό στην καριέρα του, εισάγοντας καινοτομία στην αγορά με παραδοσιακά προϊόντα γαστρονομίας και καταστήματα σε κομβικά σημεία διεθνώς. Η πρωτοβουλία του 2023, η δημιουργία της oringy, υπογραμμίζει την ικανότητά του να προσαρμόζεται και να πρωτοπορεί, προσφέροντας λύσεις στην αγορά ομορφιάς. Τέλος, η μετατροπή της εταιρείας σε CCN Holdings Company το 2024 καταδεικνύει την επιδίωξή του για διαρκή ανάπτυξη και επέκταση σε νέους τομείς, επιβεβαιώνοντας τη θέση του να διαχειρίζεται με επιτυχία τις προκλήσεις με επιτυχία προκλήσεις.

Co-Founder & Chief Executive Officer

Οι εταιρείες μας

© 2022. CCN Holding Company