fbpx

Δημιουργούμε ολοκληρωμένες λύσεις:

Η CCN Holdings Company προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε διάφορους κλάδους Βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων της εμπορίας Καλλιτεχνικών Εργων, των Κτηματομεσιτικών, του HORECA, των Τεχνολογικών Υπηρεσιών, του Τουρισμού, της διοργάνωσης Εκδηλώσεων, των Κατασκευαστικών, της Ενέργειας, των Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού και του Δικτυακού Μάρκετινγκ. Ψ

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

Η CCN Holdings Company διαθέτει δώδεκα θυγατρικές εταιρείες, καθεμιά ειδικευμένη σε διαφορετικό κλάδο. Αυτή η ποικιλομορφία επιτρέπει στην εταιρεία να καλύπτει ευρέως το επιχειρηματικό φάσμα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε διαφορετικούς κλάδους.

Κτίζοντας Μέλλον: Η Τεχνογνωσία και Αξιοπιστία της CCN Buildmasters

Η CCN Buildmasters εξειδικεύεται στις κατασκευές και ανακαινίσεις, παρέχοντας μια πληθώρα λύσεων για όλα τα είδη κτιρίων. Ξεχωρίζει για την προσήλωση στην ποιότητα, την ακρίβεια στις προθεσμίες και την προσοχή στην αισθητική, κατακτώντας έτσι μια σημαντική θέση στην αγορά.

Λύσεις για Επιχειρήσεις

Η CCN Nurture HR Services αναδεικνύεται ως ένας κορυφαίος παροχέας λύσεων στην εύρεση και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις διαφορετικές και μοναδικές ανάγκες της αγοράς εργασίας. Η εταιρεία κατανοεί τη σημασία της αποτελεσματικής προσέλκυσης και ενσωμάτωσης ταλέντου, είτε πρόκειται για προσωρινές είτε για μόνιμες θέσεις εργασίας.

Ανεξαρτησία στον Κόσμο των Ακινήτων:

Καλωσορίσατε στον κόσμο της CCN Real Estate, όπου η εμπειρία συναντά την καινοτομία και την εμπιστοσύνη στον τομέα των ακινήτων. Από την ίδρυσή μας, η αποστολή μας έχει παραμείνει σταθερή: να παρέχουμε υπηρεσίες ακίνητης προστιθέμενης αξίας που ενδυναμώνουν τους πελάτες μας να κάνουν ενημερωμένες και επικερδείς αποφάσεις.

Δημιουργώντας Αξέχαστες Εμπειρίες

Στην πολυπλοκότητα και τη δυναμική του σύγχρονου κόσμου των εκδηλώσεων, όπου κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός απλού γεγονότος και μιας αξέχαστης εμπειρίας, η εταιρεία CCN Event Solutions κατέχει μια ξεχωριστή θέση ως ο απόλυτος σύμμαχος και ειδικός στην οργάνωση και διαχείριση εκδηλώσεων που αφήνουν ανεξίτηλη εντύπωση.

Η Απάντηση στην Ενεργειακή Αποδοτικότητα και Οικονομία.

Στο σύγχρονο κόσμο, η ενεργειακή αποδοτικότητα και η οικονομική εξοικονόμηση γίνονται ολοένα και πιο κρίσιμες. Η CCN Power Pro Energy Control προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες, εστιάζοντας στην εξατομικευμένη ενεργειακή στρατηγική για κάθε πελάτη, παρέχοντας σημαντικές εξοικονομήσεις και αποδοτικότητα.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Η Art King είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα που ανοίγει νέους ορίζοντες στον κόσμο της τέχνης, φιλοξενώντας τόσο καλλιτέχνες όσο και εμπόρους και προσφέροντας έναν ενιαίο χώρο για την παρουσίαση και την πώληση έργων τέχνης. Με την Art King, ο κάθε καλλιτέχνης έχει τη δυνατότητα να φέρει τις δημιουργίες του σε επαφή με ένα ευρύ κοινό, ενώ οι εμπόροι μπορούν να ανακαλύπτουν μοναδικά έργα και να τα διαθέτουν στους πελάτες τους.

Ο Απόλυτος Σύμμαχος στις Υπηρεσίες Ομορφιάς και Περιποίησης

Η Oringy αποτελεί μια πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα για την κράτηση ραντεβού, η οποία έχει δημιουργηθεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του τομέα ομορφιάς και περιποίησης.

Υλικών Συσκευασίας HORECA & Λύσεις για Επιχειρήσεις

Η EnerPacket ιδρύθηκε το 2020 και έχει την έδρα της στο Βουκουρέστι. Δραστηριοποιείται στον τομέα της συσκευασίας εντός του κλάδου HORECA. Με εστίαση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων συσκευασίας, στοχεύει στη βελτίωση της αποδοτικότητας και της ποιότητας των επιχειρήσεων που εξυπηρετεί.

Γεφυρώνοντας Κόσμους: Αξέχαστες Ταξιδιωτικές Εμπειρίες με την ID Memory Travel

Η ID Memory Travel δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, ξεκίνησε την λειτουργία της στις 26 Οκτωβρίου 2018. Από τότε, έχει αφοσιωθεί στην βελτίωση και την καινοτομία, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τουριστικού κλάδου.

Προηγμένες Ψηφιακές Λύσεις για Επιχειρήσεις

Καλωσορίσατε στην CCN Web Projects, την προηγμένη εταιρεία που αναλαμβάνει την ανάπτυξη ιστοσελίδων και την προώθηση των επιχειρήσεων σε διαδικτυακό επίπεδο. Στην CCN, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σχεδίασης ιστοσελίδων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες κάθε πελάτη.

Η συνεργασίας μας

DuoLife S.A Improving Health.

Εδώ θα βρείτε τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με τη μετοχική δομή και τις αρχές της DuoLife, καθώς και όλο το υλικό των επενδυτών.
Καλούμε επενδυτές που ενδιαφέρονται να χτίσουν αποτελεσματικά τη μακροπρόθεσμη αξία του χαρτοφυλακίου περιουσιακών τους στοιχείων με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό.

Επένδυσε μέσω Blockchain και Έξυπνα Συμβόλαια

Επενδύοντας 100 €, έχεις την δυνατότητα αυτά να γίνουν 10.000 €, ή ακόμη και 100.000 €. Το Blockchain είναι πλέον ο θεμέλιος λίθος των αποκεντρωμένων εφαρμογών, δηλαδή εφαρμογών που βασίζονται σε ένα δίκτυο ομότιμων κόμβων και όχι στην αρχιτεκτονική πελάτη-εξυπηρετητή.

Κωνσταντίνος Χατζηϊωάννου

Με πάνω από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας στους τομείς της Λιανικής, Logistic και της Βιομηχανίας, κατέχοντας θέσεις διοίκησης.

Κωνσταντίνος Χατζηϊωάννου

Co-Founder & Chief Executive Officer

IOSIF DUDUMAN

Γεννήθηκε στη Ρουμανία το 1984 και καθώς μεγάλωνε, αντιλαμβανόταν την ανάγκη να εξερευνήσει νέους ορίζοντες.

Ιωσήφ Ντουντουμάν

Co-Founder & Development Department Manager

ccn holdings company logo

Σχετικά με μας

Κάθε μία από αυτές τις εταιρείες συνεισφέρει στον όμιλο με την μοναδική της εμπειρία και εξειδίκευση, συμβάλλοντας έτσι στην συνολική επιτυχία και ανάπτυξή του.

Πλάνα μάρκετινγκ

Πλάνα μάρκετινγκ που να απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να εργαστούν από το σπίτι τους μέσω του διαδικτύου και να συνεργαστούν με την CCN Holdings Company:

Regular Plan

Βασικό Πλάνο Εργασίας από το Σπίτι:

Most Loved!

PRO Plan

Προχωρημένο Πλάνο Εργασίας PRO από το Σπίτι:

Elite Plan

Προχωρημένο Πλάνο Εργασίας από το Σπίτι:

Address: Δωδωνης 22 Βουλα 16673

CCN Holdings Company © 2022 - All Rights Reserved