fbpx

O Όμιλος μας

O Όμιλος μας

Σχετικά με μας

Η CCN Holdings Company, είναι ένας ιδιόκτητος, επιχειρηματικός όμιλος που απαρτίζεται από 11 διακεκριμένες εταιρείες, οι οποίες εκτελούν δραστηριότητες σε διάφορους κλάδους.


Συγκεκριμένα, οι κύριοι τομείς δραστηριότητας περιλαμβάνουν τον κλάδο HORECA, την ενέργεια, το εμπόριο καλλιτεχνικών έργων, τα κτηματομεσιτικά, την κατασκευαστική, τις τεχνολογικές υπηρεσίες, τις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού, τον τουρισμό, την ψυχαγωγία και το δικτυακό μάρκετινγκ.


Κάθε μία από αυτές τις εταιρείες συνεισφέρει στον όμιλο με την μοναδική της εμπειρία και εξειδίκευση, συμβάλλοντας έτσι στην συνολική επιτυχία και ανάπτυξή του.

Η Ιστορία μας

Το 2018, ο Ιωσήφ Ντοντουμάν ξεκίνησε το επιχιρηματικό ταξίδι του, ιδρύοντας την ID MEMORY TRAVEL. Με αφοσίωση στην ποιότητα και την καινοτομία, η εταιρεία στοχεύει να αναδειχθεί κυρίαρχη στον κλάδο του τουρισμού στην Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία.

Το 2020, εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία της συνεχούς ανάπτυξης, ιδρύθηκε η εταιρεία EnerPacket. Η εταιρεία αυτή δραστηριοποιείται στον κλάδο HORECA, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας.

Το 2021, ο Ιωσήφ Ντοντουμάν ανέλαβε ένα ακόμα πιο φιλόδοξο εγχείρημα. Εμπνεόμενος από τις ανάγκες της αγοράς, ιδρύθηκε το Clever Customers Network με στόχο την ανάδειξη και αποτελεσματική διαχείριση των δύο επιχειρήσεων ID MEMORY TRAVEL και EnerPacket, προωθώντας την πορεία τους προς νέα επίπεδα επιτυχίας.

Το 2022, η παγκόσμια πανδημία αποδείχθηκε ως ένα σημαντικό εμπόδιο, αλλά ταυτόχρονα και ως μια ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη. Εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη για διεύρυνση της δραστηριότητας και την ανάγκη απασχόλησης, δημιουργήθηκε την Team Power Marketing, μια αλυσίδα που βασίζεται στις αρχές του Affiliate Marketing. Αυτή η κίνηση όχι μόνο προώθησε τα προϊόντα της εταιρείας σε νέες αγορές, αλλά ταυτόχρονα παρείχε ευκαιρίες απασχόλησης σε άτομα που αντιμετώπιζαν περιορισμούς στην εργασιακή τους εξωστρέφεια.

Το 2023, εφαρμόστηκε το καινοτόμο και επαναστατικό σύστημα Softmarketing Attraction, προσδίδοντας νέα διάσταση στη διαδικασία προσέλκυσης πελατών για την Team Power Marketing. Αυτό το εργαλείο επέτρεψε μια πιο αποτελεσματική δικτύωση και μια ευέλικτη προσέγγιση προς την αγορά.

Τον Δεκέμβριο του 2023, οριστικοποιήθηκε μια νέα στρατηγική συμφωνία που ενσωμάτωσε την εταιρεία Oringy στο χώρο της τεχνολογίας και της ομορφιάς, ιδρυμένη από τον Κωνσταντίνο Χατζηιωάννου, με τις εταιρείες Clever Customer Network. Από εδώ και στο εξής, η εταιρεία Clever Customer Network διοικείται κοινοπολιτικά από τους Ιωσήφ Ντοντούμα και τον Κωνσταντίνο Χατζηιωάννου.

Το 2024, η εταιρεία μετασχηματίστηκε σε CCN Holdings Company, με στόχο τη δημιουργία ενός ομίλου εταιρειών που θα δραστηριοποιείται σε διάφορους κλάδους, ενισχύοντας έτσι την παρουσία της στον επιχειρηματικό χώρο.

Η CCN Holdings Company εγκαινιάζει ένα ευρύ φάσμα θυγατρικών εταιρειών με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας. Ανάμεσά τους, οι εταιρείες CCN Real Estate, CCN Buildmasters, CCN Nurture HR Services, AKing, CCN Web Projects και CCN Energy Control αποτελούν μέρος αυτής της στρατηγικής.

Η Διοίκηση

Ιωσήφ Ντουντουμάν

Co-Founder & Development Department Manager

Γεννήθηκε στη Ρουμανία το 1984 και καθώς μεγάλωνε, αντιλαμβανόταν την ανάγκη να εξερευνήσει νέους ορίζοντες. Έτσι το έτος 2000, αποφάσισε να αναζητήσει νέες ευκαιρίες και εμπειρίες εκτός των συνόρων της πατρίδας του. Έκανε το πρώτο του βήμα στο εξωτερικό, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του γεμάτο προκλήσεις, ανακαλύψεις και αυτογνωσία.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου από το έτος 2000 έως το 2006, εργάστηκε ως βοηθός σε διάφορες οικοδομικές εργασίες. Στις οποίες απέκτησε πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες σε διάφορες τέχνες που σχετίζονται με τον χώρο της οικοδομής και της κατασκευής.

Από το 2006 έως το 2016, αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση στην επαγγελματική του πορεία προς όφελος της προσωπικής του ανάπτυξης. Επέλεξε να εστιάσει στον χώρο της εστίασης και της διαχείρισης εκδηλώσεων, όπου σημειώθηκε σημαντική επιτυχία συνεργαζόμενος με κορυφαίες εταιρίες στην Αθήνα, όπως Δειπνοσοφιστήριον Catering.

Από το 2016 έως το 2018, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον τουρισμό με την ανάπτυξη δραστηριοτήτων εστιάζοντας στην διοργάνωση εκδηλώσεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Η εμπειρία του επικεντρώθηκε στα ταξίδια 4×4, όπου ανέπτυξε προγράμματα και διαδρομές που προσέλκυαν τους λάτρεις της περιπέτειας και του off-road τουρισμού.

Το 2018 ίδρυσε την πρώτη του επιχείρηση, η ID MEMORY TRAVEL, η οποία ειδικεύεται στην προσφορά πλήρως οργανωμένων πακέτων εκδρομών All Inclusive, προσφέροντας στους πελάτες της μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία ταξιδιού χωρίς κανένα άγχος ή ανησυχία.

Από το 2016 και μετά, έχει ασχολήθηκε ενεργά στον χώρο της δικτύωσης και του ψηφιακού marketing. Το 2019, μέσω της εμπειρίας που απέκτησε στη δικτύωση, είχε την ευκαιρία να εξοικειωθεί με τον κόσμο του ψηφιακού νομίσματος Crypto και να λειτουργήσει ως καθοδηγητής και εκπαιδευτής για νέους συνεργάτες. Αυτή η εμπειρία αποδείχθηκε επιτυχημένη, καθώς συμμετείχε σε δύο σημαντικά έργα στην πορεία του, συνεργαζόμενος με περισσότερους από 9000 συνεργάτες στην ελληνική αγορά.

Το 2020, ίδρυσε την δεύτερη επιχείρηση του, EnerPacket. Η εταιρεία αυτή ειδικεύεται στον τομέα του HORECA, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας.

Το 2021, ίδρυσε την Clever Customers Network με στόχο την οργάνωση και την ανάδειξη της αποτελεσματικής διαχείρισης των δύο εταιριών ID MEMORY TRAVEL και EnerPacket, προωθώντας έτσι την πορεία τους προς νέα επίπεδα επιτυχίας.

Το 2022, η παγκόσμια πανδημία αναδείχθηκε ως εμπόδιο αλλά και ευκαιρία για ανάπτυξη. Δημιουργήθηκε η Team Power Marketing, εστιάζοντας στο Affiliate Marketing και προσφέροντας εργασία σε ανθρώπους με περιορισμούς.

Το 2023, ο Ιωσήφ Ντοντουμάν εισήγαγε το Softmarketing Attraction, ανανεώνοντας τη διαδικασία προσέλκυσης πελατών για την Team Power Marketing.

Το Δεκέμβριο του 2023, η Clever Customer Network ενσωμάτωσε την εταιρεία Oringy και η διοίκηση πέρασε στα χέρια των Ιωσήφ Ντοντουμάν και Κωνσταντίνου Χατζηιωάννου.

Το 2024, η εταιρεία μετατράπηκε σε CCN Holdings Company, επεκτείνοντας την παρουσία της σε διάφορους κλάδους μέσω θυγατρικών εταιρειών όπως οι CCN Real Estate, CCN Buildmasters, CCN Nurture HR Services, AKing, CCN Web Projects και CCN Energy Control.

Κωνσταντίνος Χατζηϊωάννου

Co-Founder & Chief Executive Officer

Με πάνω από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας στους τομείς της Λιανικής, Logistic και της Βιομηχανίας, κατέχοντας θέσεις διοίκησης. Διακρίνεται για τη δυναμικότητα του, την υπευθυνότητά του, τον συνεργατικό του χαρακτήρα και τον προσανατολισμό του στα αποτελέσματα. Ο σταθερός στόχος του είναι η επιμονή και η συνεχής βελτίωση.

Το 2005 αποφοίτησε από το σχολείο και εισήχθη στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2010. Το 2005 Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως Βοηθός Διευθυντή στο εργοστάσιο καλτσοβιομηχανίας στην εταιρία VERTICAL Α.Ε. στην Ξάνθη. Κατά τη διάρκεια των ετών 2006-2009, εργάστηκε στα καταστήματα της εταιρίας SPRIDER STORES Α.Ε. στον Πειραιά ως αποθηκάριος, ταμίας και πωλητής.

Από το 2009 έως το 2010, προάχθηκε σε θέση Διευθυντή Καταστήματος στην εταιρεία SPRIDER STORES Α.Ε στη Νέα Ερυθραία, διαχειρίστηκε με επιτυχία ομάδα 13 ατόμων. Με την επιτυχημένη διαχείριση του και τα εξαιρετικά αποτελέσματα, το κατάστημα αναδείχθηκε ως πρότυπο για ολόκληρο το δίκτυο. Στο έτος 2010, προάχθηκε και ανέλαβε τη θέση του διευθυντή στο μεγαλύτερο κατά μέγεθος και προσέλευση κοινού κατάστημα της αλυσίδας, το κατάστημα της Ερμού, με δυναμικό 74 ατόμων.

Το 2012, ιδρύοντας την εταιρεία YOLENIS HELLAS SMLD μαζί με τους Δωρόθεο Χατζηϊωάννου και Νίκο Πίπα, πρωτοπορώντας στον χώρο της γαστρονομίας με παραδοσιακά προϊόντα, καθιέρωσε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με φυσική παρουσία τόσο στο Κολωνάκι όσο και στη Βοστώνη της Αμερικής. Αποχώρησε από το μετοχικό σχήμα το 2019.

Το 2023, δημιουργήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα oringy, η οποία απευθύνεται στα καταστήματα ομορφιάς και περιποίησης προσφέροντας ένα σύστημα κρατήσεων. Τον Δεκέμβριο του 2023, οριστικοποιήθηκε η στρατηγική συνεργασία μεταξύ της oringy εταιρείας και της Clever Customer Network, υπό τον ιδρυτή της, κ. Ιωσήφ Ντοντουμάν.

Το 2024, η εταιρεία μετασχηματίστηκε σε CCN Holdings Company, με στόχο τη δημιουργία ενός ομίλου εταιρειών που θα δραστηριοποιείται σε διάφορους κλάδους, ενισχύοντας έτσι την παρουσία της στον επιχειρηματικό χώρο.