ID MEMORY TRAVEL

About Me

Sed ut perspiciatis, unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam eaque ipsa, quae ab illo.

Ph: +30 21 0220 2895

Mail: info@idmemoy.com

Από τις 26 Οκτωβρίου 2018, το όνομα της ID MEMORY TRAVEL, που εκπροσωπούσε μια καθιερωμένη ομάδα εδώ και πάνω από 9 χρόνια τώρα, έχει αλλάξει το σύστημα, που πιστεύει ότι θα οδηγήσει την ομάδα πιο δυναμικά στο μέλλον.

Το ID MEMORY TRAVEL συνεχίζει να αναπτύσσεται στη διεθνή βιομηχανία του τουρισμού με τις πιο αξιόπιστες μάρκες του κλάδου στους τομείς του ταξιδιωτικού πρακτορείου, της διαμονής, των υπηρεσιών προορισμού, της αεροπορίας, του ταξιδιωτικού πρακτορείου, των πληροφορικών τεχνολογιών και της ασφάλειας. Η Ομάδα εξυπηρετεί 3 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως.

Από την ίδρυσή της το 2018, η Ομάδα παρέχει υπηρεσίες στον τομέα του τουρισμού με το ID MEMORY TRAVELl ( Γεωργία, Γερμανία, Λετονία, Λιθουανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία) και στον τομέα του ταξιδιωτικού πρακτορείου και της πρακτορείου πωλήσεων;

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ


Σταδιοδρομία

Ως ID MEMORY TRAVEL στοχεύουμε στη διατήρηση της βιωσιμότητας της ανάπτυξης και στη διασφάλιση της αποδοτικότητας των εργαζομένων μας. Τα κύρια προγράμματα εκπαίδευσης που παρέχονται στους εργαζόμενους μας ανάλογα είναι τα ακόλουθα:

Προγράμματα Εταιρικής Συμμόρφωσης

Όλοι οι εργαζόμενοι μας παρακολουθούν το πρόγραμμα προσανατολισμού μας το οποίο περιλαμβάνει την εταιρική μας ταυτότητα, την οργανωτική μας δομή, το σύστημα διαχείρισης ποιότητας και τα συστήματα αναφοράς κατά την πρώτη εβδομάδα της απασχόλησής τους. Αργότερα, κάθε εργαζόμενος εκπαιδεύεται σχετικά με τις διαδικασίες στις οποίες συμμετέχει και ορίζονται στο σύστημα διαχείρισης ποιότητας μας και λαμβάνει εκπαίδευση στην εργασία σύμφωνα με το τμήμα και τη θέση του.

Προγράμματα Εταιρικής Ανάπτυξης

Οι περιοδικές μας μακροοικονομικές ανάγκες καθορίζονται σύμφωνα με τις ενεργειακές αναλύσεις που πραγματοποιούνται παράλληλα με την εταιρική μας στρατηγική και τους στόχους, την ατομική, την τμηματική και την εταιρική αξιολόγηση επίδοσης και τα εσωτερικά / εξωτερικά ανατροφοδοτικά στοιχεία του πελάτη. Οι εργαζόμενοί μας αναπτύσσουν τις ικανότητές τους μέσω των προγραμμάτων στα οποία συμμετέχουν σε ομάδες και απολαμβάνουν την ευχαρίστηση της μάθησης και της εργασίας μαζί.

Προγράμματα Ατομικής Ανάπτυξης

Οι εργαζόμενοί μας παρακολουθούν προγράμματα εκπαίδευσης που είναι ανοιχτά για ατομική συμμετοχή σχετικά με θέματα που απαιτούν ατομικές γνώσεις, ικανότητες και εμπειρία και έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν την επιχείρησή μας.

Το βιογραφικό σας πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως η εκπαίδευσή σας, η εμπειρία σας, οι προσόντα σας, οι πληροφορίες επικοινωνίας σας, ο λόγος για τον οποίον υποβάλλετε αίτηση για αυτή τη θέση, προτίμηση τόπου εργασίας αν υπάρχει.

Οι υποψήφιοι αξιολογούνται με βάση τα προσόντα που απαιτούνται για τις αντίστοιχες θέσεις στις δραστηριότητες πρόσληψης μας. Εκτός από την εκπαίδευση των υποψηφίων, οι εμπειρίες τους, η τεχνική τους γνώση και προσόντα, η γνώση και οι ικανότητες στις ξένες γλώσσες, οι πιστοποιήσεις, η επιτυχία στις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες είναι προσόντα που επηρεάζουν τη διαδικασία πρόσληψης ανάλογα με τις θέσεις.

Οι πρακτικές άσκησης γίνονται δεκτές κάθε καλοκαίρι .

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για θέσεις εργασίας στις οποίες δεν απαιτείται ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητείας. Μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε μαζί μας μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής σας θητείας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Select Date & Time

Your Reservation

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Location:

{location_name}

Clients:

{reservation_capacity}

Employee:

{employee_name}

Price:

{reservation_price}
Your cart is empty.

Cart total: 0

Your Information

Required fields are followed by *.


Phone number is invalid.

Your Order

Payment Method

Sorry, it seems that there are no available payment methods.

Making a reservation…

The Amazon wait for you…

SERVICES

Ταξιδέψτε μαζί μας και ενώστε τις εμπειρίες μας με τα σχέδιά μας που προγραμματίζονται σε κοινά, τα δρομολόγιά μας

περιλαμβάνει μια ποικιλία προορισμών και διαφορετικές εμπειρίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε τις λεπτομέρειες του προγράμματος που σας ενδιαφέρει περισσότερο!


Μέρος της ομάδας TPM, η ID MEMORY TRAVEL προσφέρει διακοπές σε πάνω από 120 χώρες. Οι προσφορές περιλαμβάνουν πακέτα μόνο για ξενοδοχεία, παραθαλάσσιες διακοπές, ατομικά ταξίδια, κρουαζιέρες, city breaks και μακρινά ταξίδια – τόσο πακέτα όσο και συναρμολογημένες προσφορές. Σε όλη τη Γερμανία, ο ταξιδιωτικός πράκτορας πωλεί το εκτεταμένο προϊόν του μέσω περισσότερων από 10.000 πρακτορείων εταίρων καθώς και μέσω των κορυφαίων online πύλεων

Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρει η περιήγηση στον Αμαζόνιο:
Σχεδιασμός και λογιστική των εκδρομών, των περιηγήσεων και των ειδικών προγραμμάτων.
Κράτηση και πώληση εκδρομών, περιηγήσεων, αεροπορικών και ποτάμιων εισιτηρίων .

Μεταφορά ατόμων και ιδιωτικών ομάδων.
Σχεδιασμός, συμβουλές, συντονισμός και λογιστική των διαδρομών για την παραγωγή ντοκιμαντέρ, έρευνες, δημοσιογραφία και φωτογραφία.
Ειδικά προγράμματα για ομάδες, (εξατομικευμένα για κάθε πελάτη) με επιλογές διαμονής, φαγητού, μεταφοράς, δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων κ.λπ.